یافتههای یک پژوهش نشان میدهد فعالیت ذهنی طولانیمدت، ارتباط میان لوب پیشانی و لوب آهیانهای را ضعیف میکند و بر کارایی شناختی تأثیر میگذارد؛ اما سازوکارهای جبرانی داخلی مغز اتصالات عصبی را برای حفظ عملکرد هنگام خستگی تنظیم میکند.
يكشنبه ۶ آبان ۳بیشتر بخوانیدکارشناسان میگویند شرایط ایجاد شده بروی زمین بر اثر اصابت سنگ آسمانی S۲ در ۳.۲۶ میلیارد سال پیش ممکن است موجب شکوفا شدن انواع و اشکال خاصی از حیات شده باشد.
چهارشنبه ۲ آبان ۳بیشتر بخوانیدمحققان یک شرکت دانشبنیان دستگاه اکسیژن ساز هوشمند نانواکسی نت را طراحی کردند که با استفاده از فناوری نانو، به بهبود کیفیت هوای خروجی عملکرد بالاتری را نسبت به تجهیزات موجود در بازار دارد.
يكشنبه ۲۹ مهر ۳بیشتر بخوانیدیک گروه پژوهشی متشکل از اقلیمشناسان و هواشناسان و زمینشناسان شواهدی یافتهاند که نشان میدهد تزریق غبار الماس از هواپیما به جَو ممکن است زمین را خنک کند.
يكشنبه ۲۹ مهر ۳بیشتر بخوانیدجراحی مبتلایان به سرطان سینه در دهههای اخیر، اغلب با برداشتن بافت سینه همراه بوده که بعضا بیماران به دلیل احساس نقص در زیبایی ظاهری، با عوارضی همچون افسردگی دست به گریبان میشدند اما اکنون به لطف پیشرفت در روشهای درمانی، این امکان در ایران به وجود آمده که جراحیها با برداشتن توده سرطانی با حاشیههای سالم انجام شوند و ظاهر طبیعی بافت، حفظ شود.
شنبه ۲۸ مهر ۳بیشتر بخوانیدشرکت فناوری «گوگل» برای تامین برق مورد نیاز فناوریهای هوش مصنوعی از قبیل چت بات «جمینی» و نرمافزار تلفنی هوش مصنوعی «پیکسل» به سمت استفاده از رآکتورهای هستهای میرود.
شنبه ۲۸ مهر ۳بیشتر بخوانیدیک گروه بینالمللی از ستارهشناسان با استفاده از چندین تلکسوپ، یک شعله ویژه (سوپر فلر) نیرومند اشعه ایکس را مشاهده کردند که سال ۲۰۲۲ در یک ستاره بزرگ با نام HD ۲۵۱۱۰۸ روی داده است.
سه شنبه ۲۴ مهر ۳بیشتر بخوانیدایران با تدوین ۱۲ استاندارد از مجموع یکصد و ۱۱ استاندارد تدوینشده در بخشهای مختلف فناوری نانو در ایزو، جایگاه چهارم فعالترین اعضای ایزو را دارد.
سه شنبه ۲۴ مهر ۳بیشتر بخوانیدرئیس سازمان فضایی ایران اعلام کرد: پرتاب بلوک انتقال مداری سامان ۲، پرتاب ماهوارههای طلوع ۳ و ظفر ۲ در قالب یک منظومه فضایی و منظومه ماهوارهای IOT جزو مهمترین برنامههای صنعت فضایی کشور است و ماهواره سنجشی «کوثر» به زودی پرتاب میشود.
شنبه ۱۴ مهر ۳بیشتر بخوانیدمخترع ایرانی موفق شد یک قلب مصنوعی با نوعی نوآوری خاص و با استفاده از خاصیت مغناطیسی قلب بسازد که از پیچیدگی شگفتانگیزی برخوردار بوده و تفاوت بسیاری با نمونههای قبلی دارد
دوشنبه ۹ مهر ۳بیشتر بخوانیدماهواره چمران ۱ که صبح امروز (شنبه) در مدار ۵۵۰ کیلومتری قرار گرفت، نخستین سیگنالهای خود را ارسال کرد.
شنبه ۲۴ شهریور ۳بیشتر بخوانیدبررسیهای پژوهشگران نشان میدهد انتشار گاز متان بیش از پیش سرعت گرفته و باعث افزایش انتشار گازهای گلخانهای و سرعت گرفتن تغییر اقلیم میشود.
چهارشنبه ۲۱ شهریور ۳بیشتر بخوانید
هم اکنون در عصر رویداد هستیم
پایگاه خبری «عصر رویداد» تلاش میکند اخبار و رویدادهای ایران و جهان را رصد و به موقع به مخاطبان و مشتریان خود اطلاع رسانی کند.
با ما در عصر رویداد بمانید/ قرن جدید، قرن آرزوها
زمان پاسخگویی تلفنی:
شنبه تا چهارشنبه از 8 تا 17
پنج شنبه و جمعه از ساعت 9 تا 12
دفتر مرکزی: تهران - بلوار تعاون - خیابان عدالت
تلفن های تماس: 44444444-021
info @asrereooydad.ir
همه حقوق این سایت متعلق به «عصر رویداد» است و استفاده از آن با ذکر منبع منعی ندارد