فناور یک شرکت دانشبنیان ایرانی از تولید «دستکش کنترل» برای استفاده در حوزههای توانبخشی، آموزش پزشکی و واقعیت افزوده خبر داد و گفت: از این دستکش میتوان در کنترل انواع رباتهای از راه دور کمک گرفت و حرکات ظریف این دستکش قابل تبدیل به حرکات رباتیک است.
شنبه دوم دی ۰۲ بیشتر بخوانیدیک شرکت دانشبنیان با تولید حباب لامپ های ال ای دی به شکل استاندارد و با قابلیتهای ویژه و کیفیت بالا، نیاز کشور را به واردات حباب و بدنه لامپ از خارج از کشور رفع کرد.
چهارشنبه بیست و نهم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدیک شرکت دانشبنیان ایرانی موفق به ساخت یک اپلیکیشن جامع خدمات پزشکی شد که امکان ارتباط غیرحضوری با پزشکان، پیراپزشکان، روانشناسان، مشاوران سلامت، دامپزشکان و ... را فراهم میکند.
سه شنبه بیست و هشتم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدرییس شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی ایران از ابلاغ دستورالعمل بهرهمندی از اعتبار مالیاتی ویژه اعضای شبکه آزمایشگاهی خبر داد.
دوشنبه بیست و هفتم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدمحققان یک رایانهزیستی تکیبی (هیبریدی) ساختهاند که بافت مغزی انسانی رشد یافته در آزمایشگاه را با مدارهای عادی ترکیب میکند و میتواند کارهایی مانند تشخیص صدا را انجام دهد.
شنبه بیست و پنجم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدمحققان روشی جدید به نام MAbID ابداع کردهاند که امکان مطالعه همزمان سازوکارهای مختلف تنظیم ژنهایی را فراهم کرده است که نقشی مهم در بروز بیماریها ایفا میکنند.
چهارشنبه پانزدهم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیددانشمندان یک روش کمهزینه ارایه کردهاند که امکان اندازهگیری دقیق زمینلرزه را حتی در بستر اقیانوس و در کشورهای کمتر توسعه یافته فراهم میکند.
سه شنبه چهاردهم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدمحققان با استفاده از نانوذرات الماس موفق شدند مانع از مهاجرت سلولهای تومور و رشد آن در بدن موشها شوند.
دوشنبه سیزدهم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدمحققان در حال توسعه یک فناوری «وای فای» هستند که به دانشجویان با نقص شنوایی امکان میدهد از طریق گوشیهای هوشمند یا گیرندههای ارائه شده از سوی دانشگاه به سخنرانیها و سایر مراسم در دانشگاه گوش دهند.
یکشنبه دوازدهم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدمحققان با استفاده از ۱۲ اتم طلا، ۲۰ اتم آنتیموان و یک اتم پتاسیم، ساختار مولکولی فولرن مانندی را طراحی کردند. این ساختار به گونهای است که اتم پتاسیم در مرکز ساختار قرار دارد.
شنبه یازدهم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدپتویی به بازار عرضه شد که امکان گرم و سرد کردن را دارد. این پتوی نانویی که «هیلو» (HILU) نام دارد از خواص ضدمیکروبی برخوردار است.
چهارشنبه هشتم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدمتخصصان یک شرکت دانشبنیان ایرانی با استفاده از دانش و فناوری بومی توانستند کیتهای تشخیص سرطان روده را در داخل کشور تولید و تجاریسازی کنند که این دستاورد ۲۰ میلیون دلار صرفهجویی ارزی به همراه دارد.
سه شنبه هفتم آذر ۰۲ بیشتر بخوانید
هم اکنون در عصر رویداد هستیم
پایگاه خبری «عصر رویداد» تلاش میکند اخبار و رویدادهای ایران و جهان را رصد و به موقع به مخاطبان و مشتریان خود اطلاع رسانی کند.
با ما در عصر رویداد بمانید/ قرن جدید، قرن آرزوها
زمان پاسخگویی تلفنی:
شنبه تا چهارشنبه از 8 تا 17
پنج شنبه و جمعه از ساعت 9 تا 12
دفتر مرکزی: تهران - بلوار تعاون - خیابان عدالت
تلفن های تماس: 44444444-021
info @asrereooydad.ir
همه حقوق این سایت متعلق به «عصر رویداد» است و استفاده از آن با ذکر منبع منعی ندارد