رایانههای آزاداندیش با مهندسی معکوس سابقههای فسیلی، علتهای بروز یک فاجعه بزرگ و انقراض دایناسورها را شناسایی کردند.
دوشنبه ششم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدمحققان یک ربات نرم به شکل بذر مصنوعی برای حس کردن پارامترهای محیطی بدون تاثیرگذاری بر سلامت محیط زیست اختراع کردهاند که با الهام از بذرهای درخت افرا در مناطق گسترده توزیع شده و امکان بررسی مشخصات محیطی را فراهم میکند.
شنبه چهارم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدسازمان فضایی «ناسا» برای اولین بار موفق شد بطور آزمایشی دادههایی را از طریق اشعه لیزری از یک فضاپیما در فاصله ۱۶ میلیون کیلومتری زمین دریافت و کدگشایی کند. این کار میتواند راه را برای جهش بعدی فناوری ارتباطات هموار سازد.
چهارشنبه یکم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیددستگاه آنالیز عنصری فلزات (کوانتومتر) که با تعیین میزان عناصر تشکیلدهنده هر قطعه فلزی در انتخاب نوع و کیفیت قطعه برای کاربردهای متفاوت در صنعت متالورژی کاربرد دارد به همت یک شرکت دانش بنیان در کشوربه تولید انبوه رسید.
سه شنبه سی ام آبان ۰۲ بیشتر بخوانیدمحققان کشورمان در یک شرکت دانش بنیان موفق به ساخت کیت تشخیص سریع سرطان روده شدهاند؛ محصولی فناورانه که سازنده آلمانی آن از سال ۱۳۹۸ صادرات این محصول به ایران را به دلیل تحریمها قطع کرده بود.
دوشنبه بیست و نهم آبان ۰۲ بیشتر بخوانیدمحققان دانشگاه تگزاس شیوه ای برای زنده و فعال نگه داشتن مغز بدون ارتباط با بدن برای چندین ساعت ابداع کردند.
یکشنبه بیست و هشتم آبان ۰۲ بیشتر بخوانیدمحققان ژاپنی یک حسگر زیستی خودتوان (Self-Power)، ارزان و شناور برای نظارت بر کیفیت آب در ورودی دریاچهها و رودخانههای آب شیرین ساختند.
شنبه بیست و هفتم آبان ۰۲ بیشتر بخوانیدگروهی از اخترشناسان با بررسی دادههای فضاپیمای «گایا» و دادههای مربوط به دو کاتالوگ ستارهای به نتایج جدیدی درباره رمزوراز گریز ستارگان بزرگ از کهکشان «راه شیری» دست یافته و ستارههایی را که در حال دورشدن از کهکشان بودند، شناسایی کردند.
دوشنبه بیست و دوم آبان ۰۲ بیشتر بخوانیدیک شرکت دانشبنیان ایرانی با تولید دستگاه سیتیاسکن پزشکی گامی مهم در خودکفایی و بومیسازی این محصول استراتژیک برداشت و موجب صرفه جویی ارزی ۲۰۰ هزار دلاری به ازای هر دستگاه شد.
سه شنبه شانزدهم آبان ۰۲ بیشتر بخوانید«متاورس» به یک محیط دیجیتال غوطهورساز اشاره دارد که در آنجا مردم میتوانند به عنوان آواتارها اجتماعی شوند و بازی و کار کنند. با استفاده از فناوریهایی مانند واقعیت مجازی و افزوده، مردم اجازه دارند تا بین وسایل مختلف جابجا شوند و با یکدیگر در یک محیط مجازی سه بعدی ارتباط برقرار کنند که این مانند زندگی در یک فیلم علمی تخیلی است.
شنبه سیزدهم آبان ۰۲ بیشتر بخوانیدتسلط هوش مصنوعی بر بشریت در سال ۲۰۲۳ یا حداقل افزایش گفتوگوها در مورد این پدیده، باعث شده است که «هوش مصنوعی» توسط سازندگان «لغتنامه کالینز» لقب «کلمه سال» را به خود اختصاص دهد.
چهارشنبه دهم آبان ۰۲ بیشتر بخوانیدچوب منبع ساخت یک ماده عضلانی برای مینیرباتها است که توسط محققان در سوئد و آلمان ابداع شده و میتواند کاربردهایی در زمینههای رباتیک، پزشکی و تولیدات زیستشیمیایی داشته باشد.
دوشنبه هشتم آبان ۰۲ بیشتر بخوانید
هم اکنون در عصر رویداد هستیم
پایگاه خبری «عصر رویداد» تلاش میکند اخبار و رویدادهای ایران و جهان را رصد و به موقع به مخاطبان و مشتریان خود اطلاع رسانی کند.
با ما در عصر رویداد بمانید/ قرن جدید، قرن آرزوها
زمان پاسخگویی تلفنی:
شنبه تا چهارشنبه از 8 تا 17
پنج شنبه و جمعه از ساعت 9 تا 12
دفتر مرکزی: تهران - بلوار تعاون - خیابان عدالت
تلفن های تماس: 44444444-021
info @asrereooydad.ir
همه حقوق این سایت متعلق به «عصر رویداد» است و استفاده از آن با ذکر منبع منعی ندارد