پژوهشگران با استفاده از رباتهایی بسیار کوچک که با نور و مغناطیس هدایت میشوند، موفق شدهاند عفونتهای مقاوم سینوسی را درمان کنند. این ریزرباتها به کمک نور فعال میشوند و باکتریها را از بین میبرند، بدون آنکه نیازی به جراحی باشد. این روش نوآورانه میتواند روش درمان بیماریهای تنفسی مزمن را تغییر دهد.
چهارشنبه ۱۸ تیر ۴بیشتر بخوانیددانشمندان پروژهای به نام AQUASOL راهاندازی کرده که میخواهد با استفاده از انرژیهای پاک، از آب دریا و فاضلاب، آب شیرین و قابل استفاده بسازد. این کار با کمک فناوریهای جدید مثل غشاهای گرافنی و همکاری دانشمندان از شش کشور انجام میشود.
دوشنبه ۱۶ تیر ۴بیشتر بخوانیدایران و ونزوئلا در راستای توسعه همکاریهای علمی و فناورانه به بررسی ظرفیتهای علمی و زمینههای همکاری مشترک در حوزههای فناوری نانو و میکرو پرداختند.
شنبه ۱۰ خرداد ۴بیشتر بخوانیدپژوهشگران ژاپنی موفق به طراحی فیلتری نوین برای ماسکها شدهاند که قادر است ذرات بسیار ریز همچون ویروسها را با کارایی بالا جذب کند، بدون آنکه تنفس کاربر را دشوار سازد. این دستاورد علمی میتواند تحولی اساسی در طراحی ماسکهای محافظ ایجاد کند.
چهارشنبه ۷ خرداد ۴بیشتر بخوانیدمتخصصان یک شرکت دانشبنیان کشورمان، موفق به بومیسازی و ساخت دارویی با مواد موثره گیاهی برای درمان هایپرپلازی (بیشرویش) خوشخیم پروستات شدند.
سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۴بیشتر بخوانیدفناوری نانوحباب که اکنون در مزارع نیوزیلند و استرالیا مورد آزمایش قرار گرفته، راهکاری نوآورانه برای آبیاری بهینه، افزایش رشد گیاه و کاهش مصرف آب ارائه داده است.
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۴بیشتر بخوانیدپژوهشگران دانشگاه هیوستون با شناسایی ساختارهایی میکروسکوپی و ناشناخته که میان سلولهای مختلف قلب در حال رشد پل ارتباطی ایجاد میکنند، دیدگاه جدیدی نسبت به چگونگی شکلگیری قلب ارائه دادهاند؛ یافتهای که میتواند راهی برای درمان نقصهای مادرزادی قلب و نارساییهای قلبی در آینده باز کند.
چهارشنبه ۲۷ فروردین ۴بیشتر بخوانیددانشمندان با مطالعه تصاویر فسیلی که در بمباران متفقین در مونیخ در جریان جنگ جهانی دوم از بین رفت، یک گونه جدید دایناسور را کشف کردند.
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۳بیشتر بخوانیداِسپِیسایکس (شرکت تولیدکننده محصولات صنایع هوافضایی تجاری آمریکایی) مجموعه دیگری از ماهوارههای اینترنتی استارلینک خود را از ساحل فضایی فلوریدا (منطقهای در فلوریدا در اطراف مرکز فضایی کِنِدی و پایگاه نیروی هوایی کِیپ کاناورال) به فضا پرتاب کرد.
چهارشنبه ۲۶ دی ۳بیشتر بخوانیدپژوهشگران نوعی باتری لیتیومگوگرد ساختند که فقط در ۱۲ دقیقه شارژ میشود و پس از هزار بار شارژ، ۸۲ درصد ظرفیت خود را حفظ میکند.
چهارشنبه ۱۹ دی ۳بیشتر بخوانیدیافتههای دانشمندان نشان میدهد زیر نظر بودن تأثیری عجیب بر ذهن انسان دارد و حسی منحصربهفرد و اضطرابآور را در انسان برمیانگیزد که ناشی از تماشاشدن است.
دوشنبه ۱۷ دی ۳بیشتر بخوانیدانواعی از فناوریهای شبکههای عصبی به عنوان یکی از ابزارهای هوش مصنوعی، محققان حوزه باستانشناسی را قادر ساخته تا متون و الواح تاریخی آسیبدیده را راحتتر بخوانند و از محتوای آنها رمزگشایی کنند.
يكشنبه ۱۶ دی ۳بیشتر بخوانید
هم اکنون در عصر رویداد هستیم
پایگاه خبری «عصر رویداد» تلاش میکند اخبار و رویدادهای ایران و جهان را رصد و به موقع به مخاطبان و مشتریان خود اطلاع رسانی کند.
با ما در عصر رویداد بمانید/ قرن جدید، قرن آرزوها
زمان پاسخگویی تلفنی:
شنبه تا چهارشنبه از 8 تا 17
پنج شنبه و جمعه از ساعت 9 تا 12
دفتر مرکزی: تهران - بلوار تعاون - خیابان عدالت
تلفن های تماس: 44444444-021
info @asrereooydad.ir
همه حقوق این سایت متعلق به «عصر رویداد» است و استفاده از آن با ذکر منبع منعی ندارد