menusearch
asrerooydad.ir

امضای توافق‌نامه بین معاونت علمی ریاست جمهوری و چهار دانشگاه و یک پارک فناوری

جستجو
یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ | ۱۸:۳۲:۱۲
۱۴۰۲/۸/۷ یکشنبه
(1)
(0)
امضای توافق‌نامه بین معاونت علمی ریاست جمهوری و چهار دانشگاه و یک پارک فناوری
امضای توافق‌نامه بین معاونت علمی ریاست جمهوری و چهار دانشگاه و یک پارک فناوری

 

به گزارش عصر رویداد؛ در راستای حمایت از دستیابی به مرجعیت علمی و فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنیان و در اجرای تدابیر رهبر معظم انقلاب و سیاست های دولت سیزدهم مبنی بر گذار به اقتصاد دانش بنیان و حمایت از رشد تولید دانش بنیان، توافق‌نامه‌هایی بین مرکز مدیریت طرح‌های کلان و پیشران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه‌های شهید بهشتی، علامه طباطبائی، علم و صنعت ایران و صنعتی اصفهان و پارک علم و فناوری صنعتی شریف امضا شد.

براساس اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، میثم فرج‌اللهی سرپرست مرکز مدیریت طرح های کلان و پیشران این معاونت در مورد این توافق‌نامه توضیح داد: توافق‌نامه همکاری در راستای همکاری در پیشبرد برنامه های توسعه دانش بنیان در دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری و با هدف حمایت از تحقق مرجعیت علمی و پژوهشی مساله محور، تحول آفرین امضا شد، در عین حال، انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر دانشگاه‌ها در سطح بین‌المللی مورد حمایت قرار می‌گیرد. در این راستا مقرر شد بنیاد ملی علم طرف قرار داد با دانشگاه ها شود و از مرجعیت علمی و مقالات پر استناد حمایت کند.

وی ادامه داد: توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقق و توسعه و سرمایه گذاری، حمایت از توانمند سازی تخصصی و اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه و جذب آنان به عنوان هیات علمی و حتی دانشجوی پسا دکتری، حمایت از بلوغ و توسعه زیر ساخت های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر اهداف این توفق نامه است.

سرپرست مرکز مدیریت طرح های کلان و پیشران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در خصوص طرح های توسعه فناوری اساتید هم گفت: اساتیدی که طرح توسعه و فناوری دارند در صورت تایید شورای پژوهشی دانشگاه می‌توانند تا سقف یک میلیارد تومان حمایت شوند و در صورت تجاری سازی محصول و ایجاد شرکت دانش بنیان نوپا، بخش قابل توجهی از این حمایت، بلا عوض می‌شود.

فرج اللهی ادامه داد: همچنین در بخش تجاری سازی این توافق نامه گفته شده اساتیدی که محصول فناورانه ای را تولید کرده‌اند و قصد تجاری سازی آنرا دارند تا سقف ۲۰ میلیارد تومان وام تجاری سازی محصولات دریافت خواهد کرد.

وی تصریح کرد: در بخش حمایت از بلوغ و توسعه زیر ساخت های فناوری و آزمایشگاهی، حمایت های گفته شده شامل سخت افزاری (خرید دستگاه ،حمایت از توسعه پارک و ...) و یا نرم افزاری (برگزاری دوره، رویداد، آموزشی و ...) می‌شود.

سرپرست مرکز مدیریت طرح های کلان و پیشران با بیان اینکه این توافق نامه بین معاونت علمی ریاست جمهوری و دانشگاه های تهران، علامه طباطبائی، علم و صنعت، دانشگاه صنعتی اصفهان و پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف امضا شد، یادآور شد: هماهنگی های لازم برای امضای توافق‌نامه مشابه با دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر و صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نیز صورت گرفته است. برنامه ما این است که یک فضای رقابتی میان دانشگاه ها ایجاد کنیم تا مشخص شود که کدام یک از دانشگاه ها می‌توانند به نحو بهتری از این ظرفیت ها استفاده کنند.