menusearch
asrerooydad.ir

۱۰ هزار و ۷۶ اثر به شانزدهمین جشنواره تجسمی فجر رسید/آغاز انتخاب هنرمندان

جستجو
پنج شنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ | ۲۰:۳۵:۱۶
۱۴۰۲/۹/۲۸ سه شنبه
(1)
(0)
۱۰ هزار و ۷۶ اثر به شانزدهمین جشنواره تجسمی فجر رسید/آغاز انتخاب هنرمندان
۱۰ هزار و ۷۶ اثر به شانزدهمین جشنواره تجسمی فجر رسید/آغاز انتخاب هنرمندان


به گزارش عصر رویداد؛ امیر عبدالحسینی با پایان مهلت ارسال آثار به دبیرخانه شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، گزارشی از کم و کیف آثار رسیده و شرکت‌کنندگان حاضر در این رویداد هنری ارائه کرد.

وی با اعلام اینکه ۱۰ هزار و ۷۶ اثر از سه هزار و ۴۲۹ هنرمند متقاضی حضور در این رویداد هنری به دبیرخانه جشنواره رسیده است، افزود: در بخش رقابتی آزاد، بیشترین آثار ارسالی مربوط به شرکت‌کنندگان رشته عکاسی است که در مجموع ۲هزار و ۳۱۵ اثر شامل یکهزار و ۸۸۶ تک‌عکس و ۴۲۹ مجموعه عکس را در برمی‌گیرد.

عبدالحسینی افزود: ارسال مجموعه‌عکس و پرداختن شرکت‌کنندگان این رشته به نگاه هنرمندانه و روایت‌محور در این دوره، رویکردی حرفه‌ای دارد و در نوع خود رکورد قابل توجهی به شمار می‌آید.

دبیرکل شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر بیان کرد: از منظر ترکیب جنسیتی هنرمندان متقاضی حضور در فجر شانزدهم، ۲هزار و ۴۲ نفر از شرکت‌کنندگان را بانوان هنرمند و یکهزار و ۳۸۷ نفر را آقایان تشکیل می‌دهند.

وی اظهارداشت: به لحاظ میزان مشارکت هنرمندان استان‌های مختلف، استان تهران در جایگاه نخست مشارکت است و پس از آن، استان‌های اصفهان، خراسان رضوی، البرز، قم، آذربایجان شرقی، فارس و مازندران به ترتیب در رتبه‌های بعد قرار دارند.

عبدالحسینی همچنین از آغاز مراحل انتخاب آثار هنرمندان متقاضی حضور در فجر شانزدهم خبر داد و گفت: جلسات انتخاب و داوری آثار هنری با حضور دبیر و داوران هر بخش در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می‌شود و فرایند داوری و ارزیابی آثار رسیده به دبیرخانه تا هفته دوم دی ادامه خواهد داشت.

شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر به دبیرکلی امیر عبدالحسینی و دبیری هنری مسعود زنده‌روح کرمانی، بهمن امسال در موزه هنرهای معاصر تهران، مراکز معتبر نمایشگاهی تهران و سایر استان‌ها برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این رویداد هنری می‌توانند به نشانی Fajrtajasomi.ir مراجعه کنند.

فراخوان جشنواره شانزدهم دوم آبان ماه امسال با رویکرد هنر نوآور، خلاق، وحدت‌بخش و امیدآفرین، در دو بخش رقابتی و غیرقابتی و ذیل ۱۰ رشته هنری، شامل طراحی و نقاشی، طراحی گرافیک (پوستر)، تصویرسازی، عکاسی، خوشنویسی (نستعلیق، شکسته نستعلیق، نسخ، ثلث، نقاشیخط)، نگارگری (نقاشی ایرانی، گل و مرغ، تذهیب، تشعیر)، کارتون و کاریکاتور (موضوعی و چهره)، مجسمه‌سازی، سرامیک و آبگینه هنری و رسانه‌های هنری جدید، از سوی دبیرخانه جشنواره منتشر شد.

بخش رقابتی جشنواره (طوبای زرین) دربرگیرنده هفت زیربخش است که زیربخش‌های آزاد، موضوعی (قله‌ها)، تجسم هنر، طراحی فرهنگ‌محور، فیلم‌های مستند هنرهای تجسمی، ناشران کتاب‌های تجسمی و علمی (دانش هنرهای تجسمی) را شامل می‌شود.

بخش غیررقابتی شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر هم شامل ۶ زیربخش است که بازار هنرهای تجسمی، مفاخر هنرهای تجسمی، آینه در آینه، کاتبان سوره حمد، دیوارنگاری شهری و پوسترهای فجر(محیطی) را دربرمی‌گیرد.