menusearch
asrerooydad.ir

معاون وزیر تعاون: ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران احداث شد

جستجو
جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ | ۲۳:۲۴:۵۵
۱۴۰۳/۲/۱۰ دوشنبه
(0)
(0)
معاون وزیر تعاون: ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران احداث شد
معاون وزیر تعاون: ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران احداث شد

 

به گزارش عصر رویداد؛ حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی روز دوشنبه در آیین گرامیداشت هفته کار و کارگر در شهرستان محمودآباد، رویکرد اصلی دولت مردمی سیزدهم را بهبود اوضاع اقتصادی کشور عنوان کرد و افزود: همسو با تحقق این مهم، رفع مشکلات جامعه کارگری در بخش مسکن و معیشت نیز از وظایف اصلی دولتمردان است.

وی نداشتن امنیت شغلی را از جمله دغدغه های مهم جامعه کارگری عنوان کرد و افزود: مسوولان باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی امنیت شغلی کارگران را تامین کنند تا این قشر زحمتکش نیز بتوانند نسبت به آینده امیدوار باشند.

رحمانی شمار کارگران فعال در کشور را بین ۱۴ تا ۱۶ میلیون نفر عنوان کرد و با بیان اینکه نیمی از جامعه ما را قشر کارگران تشکیل می‌دهند و دولت سیزدهم شبانه‌روز برای حل مشکلات مردم در تلاش است، اظهار داشت:‌ تمام غول‌های رسانه‌ای استکبار در تلاش هستند تا دولت را ناکارآمد جلوه دهند در حالی که دولت سیزدهم شبانه روز برای حل مشکلات مردم در تلاش است.

این مقام مسوول، با بیان اینکه فرامین رهبری در مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سرلوحه امور است، خاطرنشان کرد: باید از تمام امکانات و ظرفیت های موجود در راستای تحقق فرامین رهبری به شکل مطلوب استفاده کرد.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون با عنوان اینکه نظام اسلامی در شرایط فعلی در جنگ تمام عیار اقتصادی با دشمنان است، تصریح کرد: لازمه مقابله در جنگ اقتصادی با دشمنان و دست یافتن به پیروزی در این مسیر سخت با زحمت و تلاش کارگران و جهش تولید با مشارکت مردم امکان پذیر خواهد بود.

رحمانی، بر لزوم واگذاری امور اقتصادی به مردم تاکید کرد و گفت: لازمه تحقق منویات رهبری در بخش جهش تولید با مشارکت مردم، تقویت تعاونی‌ها است و در این راستا آموزش و تربیت کارگران ماهر نیز باید مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در بسیاری از استان‌ها با کمبود کارگر مواجه هستیم، افزود: مهارت آموزی در کشور با بازار کار هیچگونه تناسبی ندارد و در شرایط فعلی نیز نیازمند فارغ‌التحصیلان ماهر هستیم.

وی با عنوان اینکه بانک های عامل در حوزه چرخه تولید مطلوب عمل نکردند و باید منابع را به سمت تولید سوق دهند، بر لزوم تقویت شرکت‌های دانش بنیان به منظور دستیابی به توسعه پایدار در جامعه تاکید کرد.

از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.

تعداد اعضای تعاونی‌های فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکت‌ها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونی‌های فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل می‌دهند.