آیا DNA، این مولکول بنیادین حیات میتواند به یک کامپیوتر کوانتومی زنده تبدیل شود؟ دانشمندان چینی با دستکاری DNA، مرزهای زیستشناسی و فیزیک کوانتومی را شکستند. اما چگونه میتوان اطلاعات را درون این ساختار زنده کدگذاری کرد؟ این خبر، پاسخ شگفتانگیز پژوهشگران به این پرسش را فاش میکند.
شنبه ۱۳ بهمن ۳بیشتر بخوانیددانشمندان با مطالعه تصاویر فسیلی که در بمباران متفقین در مونیخ در جریان جنگ جهانی دوم از بین رفت، یک گونه جدید دایناسور را کشف کردند.
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۳بیشتر بخوانیدپودر سیلیکون بازیافت شده از پنلهای خورشیدی مستعمل به دلیل اینکه عملکرد ضدخوردگی بالایی در صنعت دارند برای استفاده در پوششهای ضدخوردگی به کار گرفته میشود.
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۳بیشتر بخوانیددبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در توضیح مصوبات جلسه شورا گفت: سوابق تحصیلی پایه دهم در کنکور لحاظ نمیشود، سوابق پایههای یازدهم و دوازدهم برای کنکور مدنظر است و زمان اجرای این مصوبه اعلام خواهد شد.
سه شنبه ۲ بهمن ۳بیشتر بخوانیدیک مخترع ایرانی دستگاه خنککنندهای برای شیر به نام چیلر سوپرتوربو تولید کرده که دامداران را از استفاده از صفحات خنککننده و در نتیجه بالا رفتن بار میکروبی شیر و افزودن احتمالی جوش شیرین یا هر ماده افزودنی دیگر به شیر، بینیاز میکند.
سه شنبه ۲ بهمن ۳بیشتر بخوانیدیک پژوهشگر دانشگاه فردوسی مشهد در طرح پسادکتری خود تأثیر نوعی نانودارو را بر کاهش عوارض شیمیدرمانی در بیماران مبتلا به سرطان کولورکتال بررسی کرده است.
يكشنبه ۳۰ دی ۳بیشتر بخوانیدپژوهشگران احتمال میدهند قدیمیترین نقشه سهبُعدی جهان را کشف کرده باشند که روی ماسهسنگ کوارتزیتی در حوضه آبریز پاریس حک شده است.
شنبه ۲۹ دی ۳بیشتر بخوانیداِسپِیسایکس (شرکت تولیدکننده محصولات صنایع هوافضایی تجاری آمریکایی) مجموعه دیگری از ماهوارههای اینترنتی استارلینک خود را از ساحل فضایی فلوریدا (منطقهای در فلوریدا در اطراف مرکز فضایی کِنِدی و پایگاه نیروی هوایی کِیپ کاناورال) به فضا پرتاب کرد.
چهارشنبه ۲۶ دی ۳بیشتر بخوانیداسپِیسایکس (شرکت تولیدکننده محصولات صنایع هوافضایی تجاری آمریکایی) پرتابگر استارشیپ را برای پرتاب آزمایشی موسوم به «ماموریت هفتم استارشیپ» آماده کرد.
شنبه ۲۲ دی ۳بیشتر بخوانیدوزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال پیگیری رفع فیلتر یوتیوب برای بهرهبردن از محتوای آموزشی آن است.
چهارشنبه ۱۹ دی ۳بیشتر بخوانیدپژوهشگران نوعی باتری لیتیومگوگرد ساختند که فقط در ۱۲ دقیقه شارژ میشود و پس از هزار بار شارژ، ۸۲ درصد ظرفیت خود را حفظ میکند.
چهارشنبه ۱۹ دی ۳بیشتر بخوانیدثبتنام فعالان زیستبوم نوآوری و فناوری برای حضور در چهاردهمین دوره رویداد بینالمللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۵) آغاز شد؛ رویدادی که ۹ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار میشود.
دوشنبه ۱۷ دی ۳بیشتر بخوانید
هم اکنون در عصر رویداد هستیم
پایگاه خبری «عصر رویداد» تلاش میکند اخبار و رویدادهای ایران و جهان را رصد و به موقع به مخاطبان و مشتریان خود اطلاع رسانی کند.
با ما در عصر رویداد بمانید/ قرن جدید، قرن آرزوها
زمان پاسخگویی تلفنی:
شنبه تا چهارشنبه از 8 تا 17
پنج شنبه و جمعه از ساعت 9 تا 12
دفتر مرکزی: تهران - بلوار تعاون - خیابان عدالت
تلفن های تماس: 44444444-021
info @asrereooydad.ir
همه حقوق این سایت متعلق به «عصر رویداد» است و استفاده از آن با ذکر منبع منعی ندارد