دانشمندان یک روش کمهزینه ارایه کردهاند که امکان اندازهگیری دقیق زمینلرزه را حتی در بستر اقیانوس و در کشورهای کمتر توسعه یافته فراهم میکند.
سه شنبه چهاردهم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدمحققان با استفاده از نانوذرات الماس موفق شدند مانع از مهاجرت سلولهای تومور و رشد آن در بدن موشها شوند.
دوشنبه سیزدهم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدمحققان در حال توسعه یک فناوری «وای فای» هستند که به دانشجویان با نقص شنوایی امکان میدهد از طریق گوشیهای هوشمند یا گیرندههای ارائه شده از سوی دانشگاه به سخنرانیها و سایر مراسم در دانشگاه گوش دهند.
یکشنبه دوازدهم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدمحققان با استفاده از ۱۲ اتم طلا، ۲۰ اتم آنتیموان و یک اتم پتاسیم، ساختار مولکولی فولرن مانندی را طراحی کردند. این ساختار به گونهای است که اتم پتاسیم در مرکز ساختار قرار دارد.
شنبه یازدهم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدپتویی به بازار عرضه شد که امکان گرم و سرد کردن را دارد. این پتوی نانویی که «هیلو» (HILU) نام دارد از خواص ضدمیکروبی برخوردار است.
چهارشنبه هشتم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدمتخصصان یک شرکت دانشبنیان ایرانی با استفاده از دانش و فناوری بومی توانستند کیتهای تشخیص سرطان روده را در داخل کشور تولید و تجاریسازی کنند که این دستاورد ۲۰ میلیون دلار صرفهجویی ارزی به همراه دارد.
سه شنبه هفتم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدرایانههای آزاداندیش با مهندسی معکوس سابقههای فسیلی، علتهای بروز یک فاجعه بزرگ و انقراض دایناسورها را شناسایی کردند.
دوشنبه ششم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدمرکز آزمون جهاد دانشگاهی از آغاز نام نویسی یازدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور خبر داد.
یکشنبه پنجم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدمحققان یک ربات نرم به شکل بذر مصنوعی برای حس کردن پارامترهای محیطی بدون تاثیرگذاری بر سلامت محیط زیست اختراع کردهاند که با الهام از بذرهای درخت افرا در مناطق گسترده توزیع شده و امکان بررسی مشخصات محیطی را فراهم میکند.
شنبه چهارم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیدسازمان فضایی «ناسا» برای اولین بار موفق شد بطور آزمایشی دادههایی را از طریق اشعه لیزری از یک فضاپیما در فاصله ۱۶ میلیون کیلومتری زمین دریافت و کدگشایی کند. این کار میتواند راه را برای جهش بعدی فناوری ارتباطات هموار سازد.
چهارشنبه یکم آذر ۰۲ بیشتر بخوانیددستگاه آنالیز عنصری فلزات (کوانتومتر) که با تعیین میزان عناصر تشکیلدهنده هر قطعه فلزی در انتخاب نوع و کیفیت قطعه برای کاربردهای متفاوت در صنعت متالورژی کاربرد دارد به همت یک شرکت دانش بنیان در کشوربه تولید انبوه رسید.
سه شنبه سی ام آبان ۰۲ بیشتر بخوانیدمحققان کشورمان در یک شرکت دانش بنیان موفق به ساخت کیت تشخیص سریع سرطان روده شدهاند؛ محصولی فناورانه که سازنده آلمانی آن از سال ۱۳۹۸ صادرات این محصول به ایران را به دلیل تحریمها قطع کرده بود.
دوشنبه بیست و نهم آبان ۰۲ بیشتر بخوانید
هم اکنون در عصر رویداد هستیم
پایگاه خبری «عصر رویداد» تلاش میکند اخبار و رویدادهای ایران و جهان را رصد و به موقع به مخاطبان و مشتریان خود اطلاع رسانی کند.
با ما در عصر رویداد بمانید/ قرن جدید، قرن آرزوها
زمان پاسخگویی تلفنی:
شنبه تا چهارشنبه از 8 تا 17
پنج شنبه و جمعه از ساعت 9 تا 12
دفتر مرکزی: تهران - بلوار تعاون - خیابان عدالت
تلفن های تماس: 44444444-021
info @asrereooydad.ir
همه حقوق این سایت متعلق به «عصر رویداد» است و استفاده از آن با ذکر منبع منعی ندارد