menusearch
asrerooydad.ir

انتشار اولین کتاب نوشته شده توسط یک جوان دارای سندروم دان

جستجو
پنج شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۳ | ۵:۳۸:۲۵
۱۴۰۱/۴/۴ شنبه
(0)
(0)
انتشار اولین کتاب نوشته شده توسط یک جوان دارای سندروم دان
انتشار اولین کتاب نوشته شده توسط یک جوان دارای سندروم دان

 

به گزارش عصر رویداد، کتاب فرشته ای با یک کوروموزم بیشتر که به عنوان اولین کتاب نوشته شده توسط یک فرد دارای سندروم دان شناخته می‌شود منتشر شد.


آقایی که متولد سال ۱۳۸۳ است فعالیت های هنری خود را از ۱۲ سالگی با نواختن پیانو آغاز کرد. یک سال بعد ملیکا آقایی وارد حوزه طراحی و نقاشی شد و تا به امروز چندین اثر هنری را طراحی کرده است. به دلیل اینکه اعضای خانواده اهل مطالعه بودند، علاقه شدیدی در این کودک دارای سندروم دان شکل‌ گرفت و او نوشتن خاطرات روزمره خود را آغاز کرد. نوشتن خاطرات روزمره آغاز مسیر نویسندگی ملیکا بود و در ادامه با آموزش صحیح نویسندگی، او توانست چندین داستان کوتاه راه به رشته تحریر درآورد.

 

به گفته ملیحه زمانی مادر ملیکا مطالعه پدر ملیکا در خانه تاثیر بالایی در نوشتن خاطرات روزمره داشت. وی افزود: با وجود اینکه در ابتدا نوشتن انشا برای ملیکا دشوار بود و از قوه تخیل استفاده نمی‌کرد اما با آموزش او با تخیل پردازی نقاشی های ترسیم شده توسط خود یا سایر تصاویر را داستان سرایی می‌کرد که این امر حتی برای من که مادر او هستم نیز غیرقابل باورپذیر بود.


زمانی ادامه داد: موفقیت ملیکا و ملیکاها به این امر بستگی دارد که در ابتدا خانواده ها به کودک خود باور داشته باشند در ادامه نیز نگاه جامعه به کودکان سندروم دان تغییر کند، البته نقش اصلی به خانواده مربوط بوده و باید در این مسیر با صبر مسیر موفقیت این کودکان را هموار کنند.

 

نگاه جامعه در حال تغییر است
همچنین حمید آقایی پدر ملیکا یه نگاه جامعه اشاره کرد و گفت: نیاز است تمامی افراد جامعه از نگاه و صحبت های عجیب پرهیز کنند و ملیکا نمونه ای از هزاران فرد موفق دارای سندروم دان هستند و این مراسم رونمایی نیز جهت تشویق خانواده های دارای کودک سندروم دان جهت حضور پررنگ این افراد در جامعه بوده است.


وی ادامه داد: خدا رو شکر نگاه جامعه در حال تغییر است اما هنوز به شکل ریشه ای به این موضوع ورود نشده است به طور مثال بسیاری از خانواده ها که از سطح مالی ضعیفی برخوردار هستند به دلیل عدم پوشش بیمه امکان برگزاری کلاس های گفتار درمانی را ندارند و اگر بیمه ها و سازمان های مردم نهاد در این زمینه ورود نمایند شاهد اتفاقات مثبت برای ملیکاهای کشور خواهیم بود.

 

ملیکا اقایی نیز به معرفی خود پرداخت و گفت: من ۱۷ سال سن دارم و در رشته مدیریت و برنامه ریزی خانواده در حال تحصیل هستم، از آنجایی که قبلا خاطرات روزمره خود را می‌نوشتم معلم فن بیان من خانم سروری فرد با مطالعه نوشته های من به صورت حرفه ای نویسندگی را به من آموزش دادند.


آقایی که دارای مقام کشوری در حوزه موسیقی است ماجرای انتشار کتاب خود را این‌گونه عنوان کرد: یازده داستان‌کوتاه نوشته بودم که معلم زبان انگلیسی من، پس از مطالعه این داستان ها، آن را برای دوستان ناشر خود ارسال کرد و این افراد مرا تشویق کردند تا داستان های خود را در قالب یک کتاب منتشر کنم.

آقایی رمز موفقیت خود را تلاش و پشتکار و حمایت خانواده و معلمان عنوان کرد و گفت من به دوستان خود توصیه می‌کنم با تلاش و کوشش به اهداف و اروزهای خود دست یابند. مورچه پر کار خانه مادربزرگ، ساز مهربانی، آش خانم جان و خرگوش موبایل دار بخشی از داستان های کوتاه این نویسنده دارای سندروم دان هستند.

این کتاب در ۴۸ صفحه و با قیمت ۳۵ هزار تومان در خردادماه ۱۴۰۱ توسط انتشارات مهرگان مبین منتشر شده است.

منبع: ایرنا