menusearch
asrerooydad.ir

«پرویز خان» و ستاره‌های سینما و فوتبال

جستجو
جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۳:۴۸
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ شنبه
(0)
(0)
«پرویز خان» و ستاره‌های سینما و فوتبال
«پرویز خان» و ستاره‌های سینما و فوتبال

 

به گزارش عصر رویداد؛ منتقدان سینما روزانه در نظرسنجی ایرنا به فیلم‌های اکران شده در چهل‌ودومین جشنواره فیلم فجر ستاره می‌دهند، هر کدام از منتقدان می‌توانند رضایت نسبی خود را از آثار سینمایی با تعداد ستاره‌ها از یک تا پنج مشخص کنند. این نظرسنجی هر روز در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) منتشر می‌شود.

ایرنا از منتقدان سینما، درباره فیلم پرویز خان که سی و دومین فیلم اکران شده در نهمین روز جشنواره، جمعه - ۲۰ بهمن ۱۴۰۲- بود، نظرسنجی کرده است که از نظر تعداد ستاره‌های اعطا شده نتایج نشان می‌دهد این فیلم توانست در مجموع ۳.۷ستاره را از چهارده منتقد سینما دریافت کند.

بر اساس حروف الفبا به ترتیب، سعید اسلام‌زاده، زهرا اردکانی، میلاد جلیل‌زاده، مینو خانی، میکائیل دیانی، سیدعلی سیدان، محمدصابری، محمدصادق علیزاده، حمید قادری، محمد محمدی، زهرا محمودی، علیرضا مرادی، احسان ناظم بکایی و مصطفی وثوق‌کیا در نظرسنجی پرویزخان شرکت کردند.

در این نظرسنجی، یک منتقد ۱.۵ ستاره، دو منتقد 3 ستاره، چهار منتقد ۳.۵ ستاره، چهار منتقد ۴ستاره، یک منتقد ۴.۵ ستاره و دو منتقد ۵ستاره به فیلم پرویز خان دادند.

 

علی ثقفی در اولین تجربه کارگردانی به سراغ مقطعی از زندگی معلم اخلاق فوتبال پرویز دهداری رفت.

فیلم پرویز خان داستانی فوتبالی-تاریخی دارد؛ پس از پیروزی انقلاب و در دهه ۶۰، نام پرویز خان دهداری با سرمربیگری تیم ملی فوتبال دوباره بر سر زبان‌ها افتاد. سال‌هایی که دهداری تیم ملی را برای حضور در بازی‌های آسیایی۱۹۸۶ سئول آماده کرد. داستان اختلاف با ستاره‌های نامدار تیم ملی هم از اینجا شروع شد. وقتی تیم ملی از سئول باز می‌گشت نامه‌ای توسط ۱۴ بازیکن امضا شده بود که پس از رسیدن به فرودگاه مهرآباد، به بمب خبری تبدیل شد. استعفای ۱۴ بازیکن از حضور در تیم ملی جنجالی‌ترین رخداد فوتبالی دهه ۶۰ بود.

دهداری تیم ملی تازه‌ای با جوانان گمنام تشکیل داد که از میان‌شان تعدادی جزو ستاره‌های بزرگ فوتبال شدند؛ از احمدرضا عابدزاده و مجتبی محرمی تا جواد زرینچه و صمد مرفاوی. تیم جوان دهداری پس از کسب مقام سومی در جام ملت‌های آسیا، آماده رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۰ می‌شد که حاشیه‌های دیدار دوستانه ایران و ژاپن در ورزشگاه آزادی، پرونده حضور دهداری در تیم ملی را بست. روزی که تعدادی از تماشاگران با گلوله‌های برفی از معلم اخلاق استقبال کردند. دهداری در اوایل دهه ۷۰ از دنیا رفت و زندگی و زمانه‌اش در یک فیلم قصه‌گو با نام فیلم پرویز خان به تصویر کشیده شده است.

منتقدان به فیلم‌های روز اول چند ستاره دادند؟

فیلم دروغ‌های زیبا به کارگردانی مرتضی آتش‌زمزم، با مجموع ۱۸ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۱.۵ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم شکار حلزون به کارگردانی محسن جسور با مجموع ۱۰.۵ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۰.۹ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم دو روز دیرتر به کارگردانی اصغر نعیمی با مجموع ۲۱.۵ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۱.۸ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم ظاهر به کارگردانی حسین عامری با مجموع ۱۷ ستاره از ۹ منتقد سینما، میانگین ۱.۸ ستاره را برای خود ثبت کرد.

منتقدان به فیلم‌های روز دوم چند ستاره دادند؟

فیلم تمساح خونی به کارگردانی جواد عزتی با مجموع ۴۱.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۳ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم تابستان همان سال به کارگردانی محمود کلاری با مجموع ۲۳.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۱.۶ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم بی‌بدن به کارگردانی مرتضی علیزاده با مجموع ۳۲ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۲.۲ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم پرواز ۱۷۵ به کارگردانی محمدحسین حقیقت با مجموع ۹.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۰.۸ ستاره را برای خود ثبت کرد.

منتقدان به فیلم‌های روز سوم چند ستاره دادند؟

فیلم صبح اعدام به کارگردانی بهروز افخمی با مجموع ۲۱ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۱.۵ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم شه‌سوار به کارگردانی حسین نمازی با مجموع ۲۱ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۱.۵ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم صبحانه با زرافه‌ها به کارگردانی سروش صحت با مجموع ۲۹ ستاره از سیزده منتقد سینما، میانگین ۲.۲ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم قلب رقه به کارگردانی خیرالله تقیانی پور با مجموع ۳۲.۵ ستاره از سیزده منتقد سینما، میانگین ۲.۳ ستاره را برای خود ثبت کرد.

منتقدان به فیلم‌های روز چهارم چند ستاره دادند؟

فیلم دست‌های ناپیدا به کارگردانی انسیه شاه‌حسینی با مجموع ۱۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین یک ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم میرو به کارگردانی حسین ریگی با مجموع ۲۲ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۱.۶ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم آغوش باز به کارگردانی بهروز شعیبی با مجموع ۳۰.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۲.۲ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم ساعت جادویی به کارگردانی محمدعلی بصیری نیک با مجموع ۱۸ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۱.۲ستاره را برای خود ثبت کرد.

منتقدان به فیلم های روز پنجم چند ستاره دادند؟

فیلم آپاراتچی به کارگردانی قربانعلی طاهری‌فر با مجموع ۳۶ستاره از سیزده منتقد سینما، میانگین ۲.۷ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم مجنون به کارگردانی مهدی شامحمدی با مجموع ۴۰.۵ ستاره از سیزده منتقد سینما، میانگین ۳.۱ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم بهشت تبهکاران به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی با مجموع ۲۴ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۱.۷ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم رویاشهر به کارگردانی محسن عنایتی با مجموع ۲۱.۵ ستاره از ۱۰ منتقد سینما، میانگین ۲.۱ ستاره را برای خود ثبت کرد.

منتقدان به فیلم های روز ششم چند ستاره دادند؟

فیلم نپتون به کارگردانی محمدابراهیم غفاریان با مجموع ۲۲.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۱.۶ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم شمشیر و اندوه به کارگردانی عماد رحمانی و مهرداد محرابی با مجموع ۲۲.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۲ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم پروین به کارگردانی محمدرضا ورزی با مجموع ۲۹.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۲.۱ ستاره را برای خود ثبت کرد.

منتقدان به فیلم های روز هفتم چند ستاره دادند؟

فیلم آسمان غرب به کارگردانی محمد عسکری با مجموع ۳۲.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۲.۳ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم ملکه آلیشون به کارگردانی ابراهیم نورآور محمد با مجموع ۱۳.۵ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۱.۱ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم نبودنت به کارگردانی کاوه سجاد حسینی با مجموع ۲۱.۵ ستاره از دوازده منتقد سینما، میانگین ۱.۵ ستاره را برای خود ثبت کرد.

منتقدان به فیلم های روز هشتم چند ستاره دادند؟

فیلم باغ کیانوش به کارگردانی رضا کشاورز با مجموع ۴۳.۵ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۳.۱ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم آبی روشن به کارگردانی بابک لطفی خواجه‌پاشا با مجموع ۳۸ ستاره از چهارده منتقد سینما، میانگین ۲.۷ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم نوروز به کارگردانی سهیل موفق با مجموع ۱۷.۵ ستاره از سیزده منتقد سینما، میانگین ۱.۳ ستاره را برای خود ثبت کرد.

فیلم ببعی قهرمان به کارگردانی حسین صفارزادگان و میثم حسینی با مجموع ۲۴ ستاره از سیزده منتقد سینما، میانگین ۲.۱ ستاره را برای خود ثبت کرد.

چهل‌ودومین جشنواره بین المللی فیلم فجر شامگاه چهارشنبه -۱۱ بهمن- رسما افتتاح و از روز پنجشنبه ۱۲ بهمن اکران فیلم‌ها در خانه جشنواره (برج میلاد تهران) و سینماهای مردمی آغاز شد؛ اکران فیلم ها جمعه ۲۰بهمن پایان یافت.

۲۲ فیلم در بخش سودای سیمرغ، ۱۲ فیلم در بخش نگاه نو و ۴ فیلم در بخش انیمیشن با یکدیگر رقابت می‌کنند و در نهایت برگزیدگان بخش‌های مختلف در مراسم اختتامیه -۲۲ بهمن- معرفی خواهند شد.